Aktuellt

2021-12-01

Se till att resurserna räcker.

Har ditt företag tillräckligt med resurser inom ekonomi och personal?

När företagets grundfunktioner står stadigt finns det möjlighet att fokusera på kärnverksamheten och dess utveckling – även i tillväxtfas och specialsituationer.

Välj en redovisningsbyrå med resurser till förfogande. Du kan lita på att ekonomi- och löneförvaltningen kommer att skötas kostnadseffektivt och uppdateras i takt med förändrade situationer och lagstiftningar.

Som kund hos Norlic har du tillgång till ett brett utbud av tjänster från hela Rantalainen-koncernen. Utöver heltäckande tjänster för ekonomistyrning erbjuder vi också HR-verktyg och tjänster som omfattar anställningens hela livscykel, outsourcad lönehantering och moderna digitala verktyg. Med andra ord en högkvalitativ, säker och kostnadseffektiv helhetstjänst. Likaså har våra kunder nytta av vår specialkompetens när det kommer till internationella frågor.

Vi är också en uppskattad arbetsgivare. I större organisationer finns det alltid intressanta och varierande jobb att erbjuda. Anställda kan planera sin karriär med tillförsikt i vetskap om att större organisationer inte skakas av konjunkturer ens under exceptionella förhållanden. Vi vill att alla ska lyckas i sitt arbete.

Letar du efter ett långsiktigt partnerskap med en redovisningsbyrå eller ett jobb där du kan utveckla en meningsfull karriär, kontakta oss. Våra omfattande resurser står till ditt förfogande.

En partner att slå sig i lag med. Norlic.