Keskity olennaiseen

Kun haluat vapauttaa aikaa ydintoimintaasi.

Vapauta aikaasi

Anna meidän auttaa ja voit itse keskittyä olennaiseen.

Vapauta aikaasi

Omiin tarpeisiin sopivat räätälöidyt ratkaisut

Vapauta aikaasi

Kun haluat vapauttaa aikaa ydintoimintaasi, me tarjoamme siihen ratkaisut. Anna yrityksesi talous- ja palkkahallinto meidän hoidettavaksemme. Strategisena kumppaninanne voit luottaa meihin liiketoiminnan jokaisessa vaiheessa.

Yksittäinen avaimet-käteen ratkaisu tai laajamittaisempi, räätälöity palvelukokonaisuus. Me huolehdimme kaikista vaiheista niin, että yrityksenne voi keskittyä omaan liiketoimintaansa eli siihen, minkä te osaatte parhaiten – ydintoimintaanne.

Kysy minulta: Cedric Frostdahl
Kysy minulta: Jan Kronqvist
Kysy minulta: Marina Sandvik

Taloushallinto

Tilitoimiston valinta voi olla ratkaiseva yrityksen menestykselle.

Yrityksen taloushallinto kannattaa useissa tapauksissa ulkoistaa ammattilaiselle. Näin voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa ja välttyä turhalta stressiltä. Taloushallinnon antaminen tilitoimiston hoitoon on myös taloudellisesti järkevää. Asiantuntija osaa huomioida esimerkiksi erilaiset verohyödyt.

Kysy minulta: Susanne Nyberg

Palkkahallinto

Tilitoimisto luo lisäarvoa

  • Palkka- ja henkilöstöhallinto kuuluvat työnantajan lakisääteisiin velvoitteisiin, yrityksen koosta ja henkilöstömäärästä riippumatta. Kokenut, ja luotettava tilitoimistokumppani synnyttää niihin aina liiketoimintaa tukevaa lisäarvoa.
  • Palkkahallinnon laadukas hoitaminen vaatii tekijältään ammattiosaamista sekä oikeat työkalut. Yrityksen kannattaa hoitaa palkkahallinto ostopalveluna. Se on hallittu, riskitön ja kustannustehokas toimintatapa.
  • Norlic on täyden palvelun tilitoimisto. Otamme mielellään vastuun palkkahallinnon kokonaisuudesta ja rakennamme tarvekartoituksen pohjalta asiakkaan tarpeita vastaavan palvelukokonaisuuden.

Ontime

Ajan tasalla

Ontime Työaikaraportointi tehostaa prosesseja, parantaa palkkahallinnon laatua sekä työn mielekkyyttä.

Menestyksellisen
yrittäjyyden avaimet!

Saat ne veloituksetta mukaasi, kun rekisteröidyt uutiskirjeemme tilaajaksi.

Norlicin operatiivinen johtaja Cedric Frostdahl, jolla on yli 20 vuoden kokemus pienten ja keskisuurten yritysten rahoituksesta ja taloushallinnosta Rannikko-Pohjanmaalla, kertoo parhaat vinkkinsä yrittäjänä onnistumisesta. Mitä ovat ne asiat, joihin kannattaa kiinnittää huomiota? Arvokkaita näkemyksiä sekä yrittäjän että yrityksen näkökulmasta.

Cedricin viisi vinkkiä saat tilaamalla Norlicin uutiskirjeen. Merkitse alle sähköpostiosoitteesi, ja saat säännöllisin väliajoin muistutuksia tärkeistä asioista.

Tilaa uutiskirje tästä: