Ajankohtaista

2021-03-30

Henkilöstö on tärkein voimavaramme

Henkilöstö on tärkein voimavaramme.

Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeä. Arvostamme ja kunnioitamme työntekijöitämme ja haluamme antaa jokaiselle mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen.

Panostamme vahvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme erilaisia koulutuksia, jotka tukevat kasvamista omassa työroolissa. Huolehdimme henkilöstömme perehdyttämisestä, jotta jokaisella on mahdollisuus onnistua tehtävässään. Yrityksen kokeneemmat työntekijät toimivat myös mentoreina, ja heidän tuellaan uusien työntekijöiden on helpompaa päästä alkuun.

Oletko päättänyt pysyä Pohjanmaalla, mutta haluat kuitenkin työskennellä maanlaajuisesti? Olemme nyt osa Rantalainen konsernia, joka toimii Suomessa yli 40 paikkakunnalla. Tämä mahdollistaa henkilöstölle mielenkiintoisia työtehtäviä, jotka on mahdollista hoitaa Pohjanmaalta käsin

Haluatko kehittyä talous- tai palkkahallinnon ammattilaiseksi? Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus täältä: https://bit.ly/38P9M2g niin jatkamme keskustelua.

***

Kun haet työnantajaa, joka tukee jatkuvaa kehittymistäsi, muista Norlic! Meillä on monipuolisia, kiinnostavia työtehtäviä monenlaisista taustoista tuleville.