Ajankohtaista

2021-02-18

Norlic ja Rantalainen yhdistävät osaamisensa asiakkaidensa hyväksi

Tilitoimistot Norlic ja Rantalainen aloittavat yhteistyön 1.3.2021, jolloin Norlicista tulee osa Rantalainen -konsernia. Norlic ja Rantalainen täydentävät toisiaan hyvin ja yhteistyön ansiosta asiakkaille tarjotaan yhä laajempaa osaamista ja palvelukokonaisuutta. Norlicilla on tällä hetkellä 11 toimipistettä Kokkolan ja Kristiinankaupungin välillä. Rantalaisella on jo aiemmin kolme toimipistettä Pohjanmaalla.

Norlic jatkaa toistaiseksi omana yrityksenään ja omalla nimellään. Yhteistyöllä Rantalaisen kanssa ei ole vaikutusta henkilöstöön. Asiakkaiden yhteyshenkilöt eivät myöskään muutu. Norlicin kirjanpitäjät, palkanlaskijat sekä Ontime -asiakaspalveluhenkilökunta palvelevat asiakkaitaan entiseen tapaan. Yhteistyö ei myöskään vaikuta asiakassopimuksiin, hinnoitteluun tai Norlicin ja sen asiakkaiden käyttämiin ohjelmistoihin.

Norlicin toimitusjohtaja Cedric Frostdahl toteaa, että ”Rantalainen tuntuu luonnolliselta kumppanilta, koska ajattelemme ja toimimme samalla tavalla. Norlic saa tärkeän roolin Rantalaisen ruotsinkielisten palvelujen tarjoamisessa. Yhteistyön ansiosta meillä on käytettävissämme aiempaa laajempi osaaminen esimerkiksi erilaisista ohjelmistoratkaisuista sekä vaativammista neuvontapalveluista. Näin voimme palvella entistä paremmin ja laaja-alaisemmin niin nykyisiä kuin tulevia asiakkaitamme. Meillä on myös annettavaa Rantalaiselle ja odotankin innolla osallistumistamme vahvan, osaavan ja kaksikielisen valtakunnallisen tilitoimiston kehittämiseen.”

Jatkossa kaikki Norlicin ja Rantalaisen asiakkaat voivat hyödyntää sekä Norlicin että Rantalaisen tarjoamia palveluita. Neuvontapalveluiden valikoima on aiempaa laajempi HR -palveluista erilaisiin verotukseen, yritysjärjestelyihin sekä taloushallintoon liittyviin erikoispalveluihin.

Lisätiedot:

Cedric Frostdahl, toimitusjohtaja, Ab Norlic Oy, puh. 050 3266 717, cedric.frostdahl@norlic.fi

Kimmo Martikainen, Johtaja yritysostot, Rantalainen Group, 040 555 8081 kimmo.martikainen@rantalainen.fi

Norlic tarjoaa talous- ja palkkahallinnon palveluja sekä neuvonta- ja ohjelmistopalveluja 135 henkilön voimin yhdessätoista toimipisteessä Kokkolan ja Kristiinankaupungin välillä. Konsernin liikevaihto on noin yhdeksän miljoonaa euroa, ja sen asiakkaina on yli 4 000 yrittäjää ja yritystä ympäri Suomea. www.norlic.fi/fi

Rantalainen on yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista. Konsernin palveluksessa on noin 850 hyvin koulutettua talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijaa. Konserni palvelee digitaalisesti noin 15 000 asiakasta 40 toimipisteessä Suomessa. Liikevaihto vuonna 2020 oli noin 63 miljoonaa euroa. www.rantalainen.fi