Ajankohtaista

2021-04-28

Tietoa tulevaisuudesta

Yksilöllistä palvelua vahvan toimijan taustatuella.

Jokaisen yrityksen tarpeet ovat erilaiset. Valmiiden palvelupakettien sijasta rakennamme aina yrityksen tarpeeseen sopivat ratkaisut.

Palvelemme yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Läheinen kumppanuus tukee toimintaa. Jokaiselle asiakkaalle on omat yhteyshenkilöt, joiden kanssa on hyvä rakentaa luottamuksellinen suhde palkka- ja taloushallinnon sekä HR-palvelun asioissa. Olemme myös konsultoiva kumppani.

Meidän roolimme on tuottaa talouden palveluita ja informaatiota, joka antaa yrityksille mahdollisuuksia kasvaa. Pitkäkestoiset kumppanuudet tukevat tätä tavoitetta.

Kasvamme yrityksesi mukana. Vaikka olemme paikallinen toimija ja palvelumme on henkilökohtaista, hyödyt konsernimme vahvasta osaamisesta. Norlic siirtyi osaksi Rantalainen-konsernia maaliskuun alussa. Se tarkoittaa vieläkin laajempia ja monipuolisempia asiantuntijapalveluita.

Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä, yhteisöjä ja muita organisaatioita. Paikallisesti ja lähellä asiakasta, mutta hyödyntäen koko konsernin asiantuntemuksen.

Asiakaslupauksemme on, että asiakkaamme tulevaisuus on tiedossa.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, se voi olla tämän kevään tärkein yhteydenottosi:

https://norlic.fi/fi/contact/