Ajankohtaista

2021-12-01

Varmista riittävät resurssit.

Riittävätkö yrityksesi talous- ja henkilöstöhallinnon resurssit?

Kun yrityksen keskeiset toiminnot ovat varmalla pohjalla, yritys voi keskittyä omaan ydintoimintaansa ja sen kehittämiseen – myös kasvuvaiheessa ja poikkeustilanteissa.

Valitse kumppaniksi tilitoimisto, jolla on riittävän kattavat resurssit. Voit luottaa siihen, että talous- ja palkkahallinto hoidetaan kustannustehokkaasti sekä oikealla tavalla, lainsäädännön tai muiden asioiden muuttuessa.

Norlicin asiakkaana saat käyttöösi koko Rantalainen-konsernin laajan palveluvalikoiman. Monipuolisten taloushallintopalveluiden lisäksi tarjoamme koko työsuhteen elinkaaren kattavat HR-työkalut ja -palvelut, ulkoistetun palkanlaskennan ja nykyaikaiset digitaaliset työkalut. Toisin sanoen laadukkaan, riskittömän ja kustannustehokkaan kokonaispalvelun. Asiakkaamme hyötyvät myös kansainvälisten asioiden erityisasiantuntijuudestamme.

Olemme myös arvostettu työnantaja. Isommassa organisaatiossa on tarjolla aina mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä. Työntekijä voi suunnitella työuraansa huomista pidemmälle, koska suhdanteet eivät heiluta isompaa organisaatiota poikkeustilanteissakaan. Haluamme, että jokainen onnistuu omassa työssään.

Kun haet pitkäaikaista tilitoimistokumppanuutta tai työpaikkaa, jossa voit kehittää merkityksellisen työuran, ota yhteyttä meihin. Kattavat resurssimme ovat käytössäsi.

Kumppani, jonka kanssa on hyvä kulkea. Norlic.