MIETITKÖ JOTAIN?

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä!

(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)

Yhteystiedot

Mikä on aiheesi?

Työaikatiedon sähköiseen raportointiin Ontime!​

Ontime on web -palveluna toteutettu palkkaohjelmistosta riippumaton työajan raportointijärjestelmä, jossa työntekijän tallentama tai leimaama työaika, poissaolo tai loma tulkitaan automaattisesti esimieshyväksyntään ja tiedot siirtyvät sähköisesti palkanlaskentaan. Järjestelmän myötä palkanlaskentaprosessi tehostuu tutkitusti 20-50%, jopa enemmänkin!

Järjestelmää voidaan käyttää joko työaikalain mukaisin ohjauksin tai yrityksen noudattaman työehtosopimuksen tai sopimusten mukaan. Järjestelmään voidaan konfiguroida myös paikallisesti sovittuja ehtoja.

Järjestelmä seuraa projekteja, kustannuspaikkoja tai muita yrityksen käyttämiä laskentatunnisteita, huomioiden palkkakustannukset näiden mukaisesti palkanlaskentaan ja kirjanpitoon.

Ontime -järjestelmä on toimialasta riippumaton, ja yksinkertaisimmillaan sen käyttöön tarvitaan vain älypuhelin tai webselain. Modulaarisen järjestelmän johdosta voidaan käyttöön ottaa myös  työajanseuranta tai matkalaskut.

Ontime on käytössä tänä päivänä jo 40 000 työntekijällä. Kokeneena palveluntarjoajana meiltä löytyy tuntemusta yli 40 eri työehtosopimuksesta ja monista paikallisista sopimuksista. Vahvaan osaamiseemme perustuen pystymme tarjoamaan mittavaa tukea myös lakisääteiseen raportointiin. Ontimen oheistuotteena syntyy muun muassa lainsäädännön tarpeet täyttävä ylityötilasto sekä esimerkiksi lista koulutuspäivistä mahdollisen koulutusvähennyksen tekemiseksi verotuksessa.

 

Haluan lisätietoja!

Kirjoita yhteystietosi ja valitse paikka, niin lähin Norlic-toimisto voi kertoa lisää!

(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)