MIETITKÖ JOTAIN?

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä!

Yhteystiedot

Mikä on aiheesi?

Ontime -liiketoimintamme kasvaessa vahvistamme tiimiämme ja etsimme

Sovellusasiantuntijaa ja Sovelluskonsulttia

Sovellusasiantuntija vastaa ensisijaisesti Ontime Työaikaraportointi -ohjelmiston asiakastuesta ja on avainasemassa asiakaskokemuksen kehittämisessä. Asiakasviestintä on myös osa sovellusasiantuntijan toimenkuvaa.

Sovelluskonsultti vastaa Ontime Työaikaraportointi -ohjelmiston asiakasprojekteista sekä antaa tukea muulle asiakaspalvelulle.

Asiakasrajapinnassa toimiminen on intohimosi, olet aidosti kiinnostunut IT-alasta ja omaksut nopeasti uusia kokonaisuuksia. Olet oma-aloitteinen, et pelkää haasteita, vaan näet ne mahdollisuuksina. Osaat kantaa vastuuta, kun sitä annetaan. Arvostamme erilaisten ohjelmistojen käytön osaamista. Suomen ja ruotsin kielen osaaminen on sinulle etu.

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan, kokoaikaisen työsuhteen mukavassa työympäristössä Kokkolan ja Pietarsaaren toimipisteissämme sekä osaavan tiimin tuen vakaassa ja menestyvässä yrityksessä, monipuoliset henkilöstöedut sekä etätyömahdollisuuden. Huolehdimme perehdyttämisestäsi, jotta sinulla on mahdollisuus onnistua tehtävässäsi.

Lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Jari Rättyä puh. 050 4333 798, jari.rattya@norlic.fi Jätä hakemuksesi viimeistään 3.2.2020. Tulemme tekemään rekrytoinnin heti kun sopiva henkilö löytyy.

Ontime Työaikaraportoinnista voit lukea lisää osoitteessa www.norlic-ontime.fi

Jätä hakemuksesi täällä

 

Avoin hakemus

Yrityksemme kasvaa ja otamme mielellämme vastaan avoimen hakemuksesi. Käsittelemme hakemuksesi luottamuksellisena.

Jätä avoin hakemus

 

Haluan lisätietoja!

Kirjoita yhteystietosi ja valitse paikka, niin lähin Norlic-toimisto voi kertoa lisää!