MIETITKÖ JOTAIN?

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä!

(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)

Missä sijaitset?

Yhteystiedot

Mikä on aiheesi?

PALKKAHALLINNON ASIANTUNTIJOITA

Norlic yhtiöiden palveluksessa on tänä päivänä 120 talous- ja palkkahallinnon ammattilaista. Tuotamme laadukkaita palveluita jo lähes 4000 yritykselle ja yhteisölle. Olemme yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista ja Suomen Taloushallintoliitto ry:n auktorisoima jäsenyritys. Liikevaihtomme tulee tänä vuonna olemaan noin 6,5 Meur.

Palkkahallintopalveluiden kysyntä yrityksissä on vaikuttanut positiivisesti asiakaskuntamme kasvuun. Näiden palveluiden kysyntä jatkaa edelleen voimakasta kasvua ja tämä kehitys on meidän puolesta positiivista myös siinä mielessä, että saamme rekrytoida joukkoomme lisää palkkahallinnon ammattilaisia!

Haemme Ab Norlic Oy:n päätoimipisteeseen Pietarsaareen palkkahallinnon asiantuntijoita toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Oletko Sinä etsimämme palkkahallinnon ammattilainen, joka osaat hyödyntää sähköisen palkkahallinnon tuomia etuja, palvella asiakkaitamme monipuolisesti eri palkkahallinnon osa-alueilla ja samalla olet hyvä tiimipelaaja? Arvostamme jo suoritettua PHT-tutkintoa tai halua suorittaa se!

Vaihtoehtoisesti voit olla vasta opintosi päättänyt, palkkahallinnon tehtävistä palavasti kiinnostunut tuleva ammattilainen.

Toivomme Sinulta reipasta asiakaspalveluhenkisyyttä, tarkkuutta, vastuuntuntoisuutta sekä kykyä työskennellä modernien ohjelmistoratkaisujen parissa. Hallitset sekä suomen, että ruotsin kielen.

Tarjoamme mahdollisuudet mielenkiintoisiin haasteisiin ja henkilökohtaiseen kehittymiseen vakaassa yrityksessä, jolla on toimintaa koko maassa.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa Susanne Nyberg puh. 050 312 8420, susanne.nyberg@norlic.fi. Tulemme tekemään rekrytoinnit myös mahdollisesti ennen hakuajan päättymistä, heti kun sopivia hakijoita ilmenee.

Täytä hakulomake viimeistään 12.12.2018
 

Avoin hakemus

Yrityksemme kasvaa ja otamme mielellämme vastaan avoimen hakemuksesi. Käsittelemme hakemuksesi luottamuksellisena.

Jätä avoin hakemus

 

Haluan lisätietoja!

Kirjoita yhteystietosi ja valitse paikka, niin lähin Norlic-toimisto voi kertoa lisää!

(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)