Rekrytering

Är du sugen på nya karriärmöjligheter
eller har du funderat på att byta jobb?

Norlic erbjuder mångsidiga och varierande arbetsuppgifter, där du får visa ditt kunnande och utvecklas tillsammans med ett erfaret team. Vi jobbar alla mot samma mål. Kom med i vårt sammansvetsade team!

På denna sida hittar du våra nuvarande lediga tjänster. Känns ingen av dem passande för dig, kan du gärna lämna in en öppen ansökan via formuläret. Vi kontaktar dig så fort en lämplig tjänst lediganslås.

Tillsammans för våra kunders bästa!

2020-02-24
Bokförare
Bokförare
Vi söker nu dig som har erfarenhet av bokföring eller har lämplig merkantil utbildning till vårt kontor i Karleby. Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar allt från löpande bokföring till mer kvalificerade tjänster som bokslutsarbete, resultatuppföljning och rådgivning. För att vara framgångsrik i arbetet förutsätts att du är som person noggrann, ansvarskännande och kan arbeta både självständigt och i team. Du är initiativrik och villig att lära dig nya saker, såsom digital bokföring. Du behöver behärska både svenska och finska. Norlic jobbar aktivt för att vara den bästa samarbetspartnern för våra kunder och satsar därför mycket på utbildning och utveckling av vår personal och våra tjänster. Med en lång erfarenhet och bred kunskap inom ekonomiförvaltning så kan vi erbjuda dig intressanta möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Tilläggsuppgifter fås av enhetschef Oskari Hinkkanen, 0400 706 775, oskari.hinkkanen@norlic.fi. Lämna in din ansökan redan idag eller senast 8.3.2020.Vi kommer att genomföra vår urvalsprocess löpande under ansökningstiden så vänta inte med att lämna in din ansökan.
Ansök senast 2020-03-08 Ansökan
Vi söker

Vi är ett företag i ständig utveckling och vi söker kontinuerligt kompetenta medarbetare.
Hittar du igen lämplig plats bland våra lediganslagna tjänster? Lämna då in en öppen ansökan till oss.

Öppen ansökan