Rekrytering

Är du sugen på nya karriärmöjligheter
eller har du funderat på att byta jobb?

Norlic erbjuder mångsidiga och varierande arbetsuppgifter, där du får visa ditt kunnande och utvecklas tillsammans med ett erfaret team. Vi jobbar alla mot samma mål. Kom med i vårt sammansvetsade team!

På denna sida hittar du våra nuvarande lediga tjänster. Känns ingen av dem passande för dig, kan du gärna lämna in en öppen ansökan via formuläret. Vi kontaktar dig så fort en lämplig tjänst lediganslås.

Tillsammans för våra kunders bästa!

2020-09-25
Löneräknare
Vi söker en löneräknare till vårt kontor i Vörå.

Är Du den löneräknare som vi söker, som behärskar elektronisk löneförvaltning och kan mångsidigt betjäna kunderna inom olika branscher? Alternativt kan du vara nyutexaminerad, som brinner för att bli en expert inom löneförvaltningen.

Vi önskar att du är serviceinriktad, noggrann, ansvarskännande och har en förmåga att arbeta med moderna programlösningar. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Vi erbjuder dig en intressant arbetsuppgift, en trevlig arbetsgemenskap samt goda utvecklingsmöjligheter i ett stabilt och framgångsrikt företag.

För mer information, kontakta enhetschef Susanne Nyberg per telefon 050 3128420 eller per e-post susanne.nyberg@norlic.fi

Vi ser fram emot din ansökan senast 7.10.2020. Vi genomför vår urvalsprocess löpande under ansökningstiden, så lämna in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök senast 2020-10-07 Ansökan
Vi söker

Vi är ett företag i ständig utveckling och vi söker kontinuerligt kompetenta medarbetare.
Hittar du igen lämplig plats bland våra lediganslagna tjänster? Lämna då in en öppen ansökan till oss.

Öppen ansökan