NÅGOT DU FUNDERAR PÅ?

Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!

Kontaktuppgifter

Vad gäller ditt ärende?

Effektiva resultat med digitala verktyg

Med digitala verktyg effektiverar vi ekonomiförvaltningen
och lönehanteringen på bästa sätt. Jobbet blir korrekt och smidigare genomfört, samt minskar den tid du annars skulle ha satt ner på arbetet. 

Därför är Norlic för dig...

  • Personlig bokföring efter dina önskemål (traditionellt eller elektroniskt) 
  • Allt under ett och samma tak - allt från budgetering, fakturering, löneräkning, deklaration, försäljnings- och inköpsreskontra till bokslut och rapportering
  • Oavsett om ditt företag är litet eller medelstort är vi redo att jobba för dig

Facebook

04.12.2019

Norlic förstärker sin position i Mellersta Österbotten.

Oy Numera Ab bokföringstjänstens verksamhet tas över av Ab Norlic Oy från och med 1.1.2020 som ett led i Norlics tillväxtstrategi. Verksamheten i Karleby fortsätter i samma utrymmen som tidigare och med samma personal.

Redovisningsbranschen är inne i en fas av förändring. Det finns ett stort intresse av digitalisering bland kundföretagen och behovet av rådgivning ökar fortlöpande.

28.11.2019

Det lönar sig att outsourca löneadministrationen till en redovisningsbyrå.

LKI Käldman Ltd gav över löneadministrationen till Norlic Ab redan för många år sedan. Beslutet har lett till många fördelar för deras verksamhet.

15.11.2019

Finns det dolda risker i löneförvaltningsprocesserna på ert företag?

Löneförvaltningen är en av företagets viktigaste processer. Ändå är det många företag i Finland som tar onödiga risker. För att kunna hålla hög kvalitet på löneräkningen krävs det både yrkesskicklighet och tillgång till de rätta verktygen. Avsaknad av ersättare genererar den allra största risken. Vem räknar och betalar ut lönerna, när löneräknaren av någon anledning inte dyker upp på jobbet imorgon? Denna fråga borde varje företagsledare ställa sig.