NÅGOT DU FUNDERAR PÅ?

Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!

Kontaktuppgifter

Vad gäller ditt ärende?

Työaikatiedon sähköiseen raportointiin Ontime!

Ontime on pilvipalveluna toteutettu palkkaohjelmistosta riippumaton työajan raportointijärjestelmä. Työntekijän tallentamat tai leimaamat työajat, matkustustapahtumat, poissaolot tai lomat tulkitaan työaika- ja vuosilomalakia,  työehtosopimusta tai yrityksen paikallisia sääntöjä noudattaen, josta tiedot siirtyvät sähköisesti hyväksyttäviksi ja siitä edelleen palkanlaskentaan. Järjestelmän myötä palkanlaskentaprosessi tehostuu tutkitusti 30-50%, jopa enemmänkin!

Tapahtumat voidaan kohdistaa esim. projekteille, kustannuspaikoille tai muille yrityksen käyttämille laskentatunnisteille, jotka siirtyvät tapahtumien mukana läpi koko ketjun aina kirjanpitoon saakka.

Ontime -järjestelmä on toimialasta riippumaton, ja yksinkertaisimmillaan sen käyttöön tarvitaan vain webselain joko tietokoneella tai älypuhelimella käytettynä. Modulaarisen rakenteen johdosta voidaan käyttöön ottaa vain yrityksellesi tarvittavat osiot.

Ontime on käytössä tänä päivänä jo yli 40 000 työntekijällä. Kokeneena palveluntarjoajana meiltä löytyy tuntemusta yli 40 eri työehtosopimuksesta ja useista paikallisista sopimuksista. Vahvaan osaamiseemme perustuen pystymme tarjoamaan mittavaa tukea myös lakisääteiseen raportointiin. Ontimen oheistuotteena syntyy muun muassa lainsäädännön tarpeet täyttävä ylityötilasto sekä esimerkiksi lista koulutuspäivistä mahdollisen koulutusvähennyksen tekemiseksi verotuksessa ja lomien suunnitteluun soveltuva kalenteri. Lue lisää www.norlic-ontime.fi

Jag vill veta mer!

Fyll i dina kontaktuppgifter och välj plats, så kan ett Norlic-kontor nära dig berätta mer!