NÅGOT DU FUNDERAR PÅ?

Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!

(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)

Kontaktuppgifter

Vad gäller ditt ärende?

Norlic Online effektiverar processer

Elektronisk ekonomiförvaltning (Norlic Online) erbjuder utmärkta möjligheter att effektivera processerna för bokföring och fakturering. Den största fördelen med elektroniska verktyg är automatiseringen av rutiner, vilket innebär att bokföringen alltid är aktuell. På så vis får användaren mer tid till att analysera de viktiga nyckeltalen och utveckla ekonomin i företaget.

Elektronisk fakturahantering

Elektronisk fakturahantering är en pålitlig metod för att skicka, ta emot och arkivera fakturor. Via Norlic Online kan du godkänna och betala fakturor var du än befinner dig, samtidigt som bokföraren har tillgång till bokföringsmaterialet elektroniskt. Den minskade pappershanteringen sparar tid och är miljövänlig.

Elektronisk rapportering

Norlic erbjuder grafiska rapporter som gör det lättare att snabbt få en överblick av företagets ekonomi. Rapporterna skapas automatiskt utifrån bokföringen. Du kan välja mellan fördefinierade standardrapporter eller beställa skräddarsydda rapporter, som låter dig analysera de nyckeltal som är relevanta för din verksamhet. Det flexibla gränssnittet låter dig borra dig ned ända till enskilda transaktioner.

 

Jag vill veta mer!

Fyll i dina kontaktuppgifter och välj plats, så kan ett Norlic-kontor nära dig berätta mer!

(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)