NÅGOT DU FUNDERAR PÅ?

Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!

(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)

Var befinner du dig?

Kontaktuppgifter

Vad gäller ditt ärende?

LÖNEFÖRVALTNINGSEXPERTER

I dagsläget har Norlic koncernen 120 professionella arbetstagare inom ekonomi- och löneförvaltning. Vi producerar kvalitativa tjänster till nästan 4000 företag och organisationer. Vi är en av Finlands största bokföringsbyråer och ett auktoriserat medlemsföretag av Ekonomiadministrationsförbundet. Vår omsättning kommer under detta år att vara ungefär 6,5 Meur.

Efterfrågan på löneförvaltningstjänsterna har haft en positiv inverkan på tillväxten av vår kundkrets. Fortfarande sker en kraftig ökning på efterfrågan av våra tjänster och denna utveckling är positiv för vår del även ur den synvinkeln att vi får rekrytera fler löneförvaltnings experter.

Till Ab Norlic Oy.s huvudkontor i Jakobstad söker vi löneförvalgningsexperter för tillsvidare arbetsförhållanden.

Är Du den löneförvaltningsexpert som vi söker, som behärskar elektronisk löneförvaltning, mångsidigt kan betjäna kunderna inom olika branscher och samtidigt fungerar bra i team? Vi värdesätter en redan avlagd PHT-examen eller en vilja att avlägga den. Alternativt kan du vara nyutexaminerad, som brinner för att bli en expert inom löneförvaltningen.

Vi önskar att du är serviceinriktad, noggrann, ansvarskännande och har en förmåga att arbeta med moderna programlösningar. Du behärskar både svenska och finska.

Vi erbjuder möjlighet till intressanta utmaningar och personlig utveckling i ett stabilt företag med verksamhet i hela landet.

Kontakta Susanne Nyberg vid eventuella frågor, tel. 050 312 8420, susanne.nyberg@norlic.fi. Eventuellt kommer vi att rekrytera innan ansökningstiden har utgått, ifall lämplig kandidat hittas.

Lämna in din ansökan via denna länk senast 12.12.2018

 

ÖPPEN ANSÖKAN

Vårt företag växer och vi tar gärna emot öppna ansökningar. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.

Skicka in en öppen ansökan

Jag vill veta mer!

Fyll i dina kontaktuppgifter och välj plats, så kan ett Norlic-kontor nära dig berätta mer!

(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)