NÅGOT DU FUNDERAR PÅ?

Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!

Var befinner du dig?

Kontaktuppgifter

Vad gäller ditt ärende?

Löneräknare

Vill Du bli en del av vårt duktiga löneteam i Jakobstad? Om Du redan är löneräknare eller intresserad av att bli en duktig löneräknare så kanske detta är något för dig. Erfarenhet av löneräkning är en fördel men inget absolut krav, merkantil utbildning gör det lättare för dig att lyckas i arbetsuppgifterna. Arbetsuppgifterna kräver att Du som person är noggrann, ansvarskännande samt att Du kan arbeta både självständigt och i team. Du trivs med kundservice samt behärskar både svenska och finska.

Som löneräknare tar Du ett helhetsansvar för dina kunders löneräkning tillsammans med dina kunniga kollegor. Du är i nyckelposition för att lösa våra kunders behov gällande löneräkning. Vi har branschens bästa arbetsverktyg, en trevlig arbetsmiljö, vi jobbar digitalt och utvecklar kontinuerligt våra processer.

Ansökan

Bokförare

Vi söker nu Dig som har erfarenhet av bokföring och har lämplig merkantil utbildning till vårt Kållby-kontor. Arbetsuppgifterna består av lantbruksbokföring, affärsbokföring, skatterådgivning, uppgörande av bokslut och deklarationer samt även bokslutsgenomgång med kunderna. Arbetsuppgifterna kräver att Du som person är noggrann, ansvarstagande samt att Du kan arbeta både självständigt och i team. På frågor svarar enhetschef Pia Maria Myrskog 050 3153 241 eller piamaria.myrskog@norlic.fi Ansökningstiden går ut 15.10.2018.

Ansökan

Öppen ansökan

Som växande företag är vi alltid på jakt efter kompetenta medarbetare. Lämna gärna en öppen ansökan om du vill jobba hos oss. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Lämna en öppen ansökan

Jag vill veta mer!

Fyll i dina kontaktuppgifter och välj plats, så kan ett Norlic-kontor nära dig berätta mer!