NÅGOT DU FUNDERAR PÅ?

Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!

Kontaktuppgifter

Vad gäller ditt ärende?

Bokförare

Är du bokföraren vi söker? Vi söker nu dig som har erfarenhet av bokföring eller har lämplig merkantil utbildning till vårt kontor i Jakobstad. Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar allt från löpande bokföring till mer kvalificerade tjänster såsom bokslutsarbete, resultatuppföljning och rådgivning.

För att vara framgångsrik i arbetet förutsätts att du som person är noggrann, ansvarskännande och kan arbeta både självständigt och i team. Du är initiativrik och villig att lära dig nya saker, såsom digital bokföring. Norlic jobbar aktivt för att vara den bästa samarbetspartnern för våra kunder och satsar därför mycket på utbildning och utveckling av vår personal och våra tjänster. Med en lång erfarenhet och bred kunskap inom ekonomiförvaltning så kan vi erbjuda dig intressanta möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tilläggsuppgifter får av enhetschef Henri Högkulla, 050 3128 411, henri.hogkulla@norlic.fi. Lämna in din ansökan redan idag eller senast 25.11.2019,

Lämna din ansökan här

 

Öppen ansökan

Som växande företag är vi alltid på jakt efter kompetenta medarbetare. Lämna gärna en öppen ansökan om du vill jobba hos oss. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Lämna en öppen ansökan

Jag vill veta mer!

Fyll i dina kontaktuppgifter och välj plats, så kan ett Norlic-kontor nära dig berätta mer!